Odata devenit client Powertek ai garantia serviciilor post vanzare de prima clasa.
Pregatirea deosebita in domeniu a tehnicienilor Powertek si colaborarea stransa cu departamentele tehnice ale producatorilor externi asigura functionarea echipamentelor la parametrii solicitati si, nu numai!
La noi, depasirea asteptarilor este mai mult decat un concept. Este o deprindere.

2 unitati fixe in Bucuresti si Timisoara si, 4 unitati mobile in Cluj Napoca, Târgu Jiu, Brasov si Iasi asigura acoperire nationala si promptitudine, indiferent ca aveti nevoie de intretinere, reparatii, parti de uzura sau consumabile.

Construit pe principiul Plan-Do-Check-Act, departamentul de service pune accent pe interventii cât mai rapide si servicii de calitate. In acelasi spirit, divizia speciala de piese de schimb vizeaza cel mai scurt timp de livrare, atat pentru piesele din stoc, cat si pentru cele la comanda.

Suntem dedicati si implicati activ in:
  • a oferi suport total pe toata durata de functionare a echipamentelor
  • la cele mai inalte standarde din industrie
  • avand intotdeauna clientul in centrul atentiei

Prin participarea constanta la traininguri si workshopuri, specialistii Powertek sunt mereu la curent cu noutatile din domeniul tehnic. Testari periodice asigura vigilenta tehnicienilor, certificati de catre producatorii externi pentru efectuarea interventiilor de service si intretinere.
Service Bucuresti
Ultralok
Service Bucuresti
Ultralok
Service Bucuresti
Ultralok
Service Bucuresti
Ultralok
Service Timisoara
Ultralok
Service Timisoara
Ultralok