[smartslider2 slider=”1″]

Filtre ulei


Filtre
Caracteristici

High Velocity Dual Flow de la Baldwin
 • performanta maxima in filtrarea uleiurilor. Teste de laborator confirma ca filtrele High Velocity Dual Flow de la Baldwin devanseaza concurenta in ceea ce priveste eficienta in eliminarea impuritatilor si capacitatea de retinere a acestora.
 • Designul patentat Baldwin si mediul captator dintr-un mix de celuloza cu sintetic: sunt elementele centrale ale capacitatii crescute de retinere a impuritatilor si a vietii prelungite a elementelor
 • Constructie de mare rezistenta, pentru conditii grele de lucru: garanteaza siguranta in exploatare.
 • Baldwin pozitioneaza elementul de By-Pass in interiorul elementului de Flux Continuu, spre deosebire de modelele paralele standard, care succed cele doua elemente. Alegerea Baldwin permite celor doua elemente sa ocupe aproape toata lungimea carcasei, oferind o suprafata de filtrare suplimentara.
 • In plus, in cazul Baldwin uleiul traverseaza elementul de Flux Continuu in intregime, si nu doar partial ca in cazul modelelor paralele.
 • Tehnologia Baldwin asigura cu pana la 43% mai multa suprafata de Flux Continuu, pentru o mai buna capacitate de retinere a impuritatilor.Beneficii
 
Filtre

Filtre
Structura
 
Filtre

1. Carcasa rezistenta Heavy-Duty, All-Metal asigura rezistenta de neegalat la explozii si vibratii (burst and pulse).

2. Arcul elicoidal din otel pastreaza forma, mentinand o presiune perfecta a sarcinii asupra elementelor.

3. Tubul central bobinat in spirala cu fante de ventilatie si nervuri canelate asigura flux maxim si ofera rezistenta suplimentara pentru a face fata cresterilor bruste de presiune

. 4. Designul patentat garanteaza capacitate maxima de retinere a impuritatilor si eficienta maxima de eliminare a acestora, minimizand in acelasi timp restrictiile de flux in timpul operarii si pornirilor la rece.

5. Duza High Velocity Dual Flow foloseste un con tip Venturi pentru a echilibra fluxul intre elemente, profitand de proprietatile optime de filtrare ale fiecaruia.

6. Dispozitivul de blocare din otel Heavy Duty si capacul de inchidere sunt sudate impreuna pentru a preveni deplasarea sigiliului.

7. Placa de baza din otel Heavy Duty este integrata in carcasa cu ajutorul unei suduri in J, reducand eventualitatea scurgerilor din cauza presiunii ridicate.

 

Filtre Aer


Filtre
Caracteristici

Filtrele Performanta Extrema de la Baldwin
 • Asigura beneficii semnificative fata de mediile conventionale fabricate exclusiv din celuloza.
 • Folosesc tehnologia nanofibrelor ProTura®: de 1.800 ori mai mici decat firul de par, se ataseaza de mediul din celuloza si formeaza o structura tip retea, pentru a garanta peformanta neegalata, in special in fata impuritatilor submicronice.
 • De-a lungul timpului, impuritatile submicronice adera intr-un strat compact pe suprafata mediului captator si cad la baza carcasei (pe partea murdara a filtrului) datorita vibratiilor existente in utilizarea normala.
 • Ulterior, sunt eliminate din carcasa prin ejectorul de praf al acesteia.
 • Rezulta astfel o capacitate mai mare de captare a impuritatilor decat a filtrelor conventionale, precum si intervale extinse de inlocuire.

Filtre Filtre
Beneficii

 • Eficienta initiala crescuta
 • Capacitate marita si viata operationala mai lunga
 • Restrictie scazuta
 • Viata crescuta a motorului
 • Costuri mai mici de operare
 

Filtre carburant


Filtre
Caracteristici

Filtrele de Carburant de la Baldwin protejeaza componente sensibile precum pompele de injectie si injectoarele, impotriva diversilor agenti de contaminare.
 • Baldwin a dezvoltat, pentru conditii grele de lucru, o linie speciala de filtre rezistente si fiabile, pentru separarea apei.
 • Filtrele de separare a apei de la Baldwin incorporeaza o carcasa monobloc, extra rezistenta si alte particularitati de proiectare care elimina riscurile de defectare asociate cu modelele care folosesc recipiente din plastic.
 • Pentru motoarele Diesel, modelele DAHL®/Baldwin ofera protectie suplimentara. Filtrele DAHL®/Baldwin pentru separarea apei indeparteaza practic 100% din apa si agentii solizi de contaminare existenti.
 • Secretul unei astfel de eficiente consta in conul de depresurizare patentat si sistemul dual de separare in 3 pasi.


Beneficii
 
Filtre
Baldwin vs Principalul Competitor
Filtre
Structura
 
Filtre

1. Chei: eliminate pentru montare universala pe baze de suport multiple

2. Arc cardanic: ofera rezistenta instalatiei pentru o montare corecta

3. Sigiliu interior flexibil din elastomer: inlocuieste plasticul dur, asigurand o suprafata perfecta de sigilare

4. Tub central: previne surparea cauzata de diferentele bruste de presiune intre interior si exterior

5. Mediu HydroShield Super Eficient: respinge apa si alti agenti de contaminare, asistand la indepartarea apei din carburant.

6. Carcasa ultra rezistenta pentru conditii grele de lucru: confera rezistenta neegalata la explozii si vibratii (burst and pulse)

7. Valva de scurgere detasabila cu auto-ventilatie: aduce un plus de versatilitate pentru montare universala, pe toate tipurile de recipiente si sigilii. 

Filtre hidraulice


Filtre
Caracteristici

Filtrele de Carburant de la Baldwin protejeaza componente sensibile precum pompele de injectie si injectoarele, impotriva diversilor agenti de contaminare.
 • Linia PureForce® de la Baldwin isi surclaseaza in mod constant concurenta!
 • Dezvoltata pentru a asigura tolerante mai mici, cicluri mai rapide, presiuni mai mari si intervale de service extinse, lina PureForce® incorporeaza filtre, baze si indicatori, pentru un efort comun in protejarea sistemului hidraulic.

Filtrele cu cele mai mari valori la indicatorii de spargere si de rezistenta
presiuni pana la 500 psi si fluxuri pana la 50 gpm.
Baze mai rezistente
o baza din 2 piese.
Indicatori – optiuni multiple
Baldwin propune 1 indicator vizual si 3 tipuri de indicatori electrici.
Cea mai ridicata integritate structurala posibila: gratie bazei din aluminiu turnate sub presiune si fixate pe pozitie printr-o prindere L-Lock™ patentata care elimina scurgerile datorita integritatii sigiliului. Rezistenta imbunatatita: boltul din otel filetat este mai rezistent decat cele din aluminiu folosite de concurenta, prelungind viata bazei filtrului. Indicatorul vizual: are propria carcasa care il izoleaza de presiunea din sistem. Comunicarea se realizeaza prin forta magnetica. Odata declansat, ramane activat pana este resetat, chiar si cand sistemul hidraulic este oprit.
Presiune de spargere superioara:cele mai mari valori la indicatorii de spargere si de rezistenta, depasind specificatiile concurentei cu o medie de 65%. Durabilitate crescuta: Bazele PureForce® reduc uzura prin frecare, cauzata de imbinarea metalelor similare.

Boltul din otel PureForce® nu va fuziona cu baza din aluminiu, asa cum se intampla in cazul bolturilor din aluminiu.
Indicatorii electrici: sunt disponibili in 3 variante: punct unic, cablare dubla si tripla. Ca si in cazul indicatorului vizual, indicatorii cu dubla si tripla cablare au propria carcasa pentru o comutare curata (pornire/oprire).
Filtre
Performanta sporita: Boltul din otel filetat mareste sectiunea de trecere cu 40% fata de bolturile din aluminiu care necesita pereti laterali mai grosi si mai grei.

O sectiune de trecere marita = o scadere mai mica de presiune = perioada extinsa de service
Filtre
1. Indicator vizual
2. Indicator electric
Filtre
Filtre
1. Baza din 2 piese: mai usoara si mai durabila
2. Vana by-pass optionala: ofera protectie impotriva schimbarilor de presiune
3. Bolt din otel filetat: reduce uzura prin frecare. Nu fuzioneaza cu baza din aluminiu ca in cazul bolturilor din aluminiu.
4. Bolt din otel filetat: perete mai subtire = sectiune de trecere cu 40% mai mare = scaderi mai mici de presiune
5. Port Indicatori: disponibili pe ambele parti pentru instalare flexibila
Optiuni de By-Pass: Bazele PureForce® pot fi dotate optional cu vane de derivatie de 25 si 50 psi, care previn scaderile excesive de presiune in timpul pornirilor la temperaturi reduse.
Integritatea Vanelor By-Pass: in testarea fata-n fata, vanele by-pass ale concurentei s-au deschis inainte de a fi atinsa valoarea de referinta, permitand uleiului nefiltrat sa intre in sistem.

Vanele by-pass de la Baldwin s-au deschis in mod constant la valoarea de referinta, oferind o protectie mult mai uniforma.
Optiuni de plasare a indicatorilor: Bazele PureForce® prezinta optiunea unica de a monta indicatori pe fiecare parta pentru o mai mare versatilitate la montare. Optiunea este valabila atat pentru indicatori vizuali, cat si electrici
Beneficii
 
Filtre
 

Filtre lichid de racire


Filtre
Caracteristici

Baldwin ofera filtre pentru sistemul de racire cu doua tipuri de ASC (Aditivi Suplimentari de Racire):
 • BTE™ (Balanced Treatment for Ethylene Glycol – Tratament Echilibrat pentru glicol etilen) pentru sistemele care functioneaza cu solutii de glicol etilen/propilen de 30% pana la 60%.
 • BTA Plus™ (Balanced Treatment Additive – Tratament Echilibrat pe baza de Aditivi) pentru sistemele cu nivele anti-freeze pe baza de solutii glicol etilen/propilen de la 0% pana la 60%.


Filtrele pentru sistemul de racire sunt disponibile si fara ASCuri daca se prefera folosirea de lichid BTE™ sau BTA Plus™.

Putem veni in intampinarea dvs si in situatia in care echipamentul dvs nu are un filtru pentru sistemul de racire, prin montarea unei baze pentru filtru, care se integreaza sistemului.

Filtrele cu eliberare controlata de la Baldwin contin ASCuri pentru protectia motoarelor Diesel pe durata unui an sau 240.000 km.Structura
 
Filtre

1. Camera de plastic modelata prin injectie: contine pelete (pastile) de racire cu eliberare controlata, locate deasupra mediului filtrant

2. Palete (captusite) cu eliberare controlata: disperseaza ASCuri in sistem (in caz de temperatura ridicata si flux activ), pentru a fi filtrate ulterior, inainte de a intra in sistem.

3. Orificiu de control pentru dispersia ASCurilor: masoara dispersia de ASCuri in sistemul de racire (in cantitatea necesara), acoperind pana la 240.000 km de service.

4. Carcasa captusita cu rasina epoxidica: reduce riscul de coroziune pe durata intervalelor extinse de service.

5. Protectie arc: izoleaza metale diferite pentru a preveni coroziunea

6. Mediu sintetic: proiectat pentru a face fata temperaturilor ridicate si degradarii survenite in urma expunerilor prelungite la fluxul agentului de racire.

7. Orificiu de control al fluxului: masoara fluxul agentului prin filtru

8. Baza extra rezistenta pentru conditii grele de lucru: din otel stantat, pentru a rezista pe perioade extinse de service

9. Sudura dublu-rol: previne scurgerile.

 

Filtre de aer pentru cabina


Filtre Filtre Filtre
Filtrele de Aer pentru Cabina reduc cantitatea de poluanti si particule din aer care intra in interiorul unei cabine prin filtrarea si captarea: prafului, polenului, bacteriilor, smogului si a altor poluanti, reducand acumularile de praf si impuritati in interiorul cabinei si crescand eficienta sistemului de climatizare.
 

BALDWIN

 • Din 1836
 • Bazata in Nebraska, S.U.A.
 • Tehnologie de ultima generatie in proiectare: 3D CAD si modelare stereo litografica
 • Calitatea este prioritatea nr 1
 • Patente:
  • Sigiliu radial pentru filtrele de aer
  • Valve de scurgere cu auto-ventilare pentru separatoarele de apa/combustibil
  • Produse de racire cu eliberare controlata
 • Recunoscuti pentru calitate si performanta testate mereu si mereu (in cadrul centrului de testare de ultima genaratie, precum si pe teren)
 • Filtrele Baldwin sunt proiectate si construite pentru a sastisface sau a dapasi specificatiile originale ale echipamentelor stabilite de catre producatorii de echipamente.